Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JNT. Als je het bestand wilt openen JNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JNT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Journal Note Format Microsoft

Wat is een bestand JNT?

Journal gemaakt met notitieprogramma voor Windows Journal. Typisch gemaakt op een Tablet PC, maar kan ook worden gemaakt op een standaard Windows PC met Windows Journal geïnstalleerd.

JNT-bestanden kunnen handgeschreven notities en tekeningen bevatten, net als een fysiek tijdschrift. Ze kunnen bekeken worden met Microsoft Windows Journal Viewer op computers die geen Windows Journal hebben geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen JNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JNT openen

Andere problemen met een bestand JNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JNT:

  • het gekozen bestand JNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies JNT
JNT naar PDF