Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JO. Als je het bestand wilt openen JO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jo Audio Format Abadie-jo

Wat is een bestand JO?

Audio-bestand dat wordt gebruikt door de jo Audio Player, een Frans audio afspeelprogramma. Bewaar het geluid in een eigen formaat waarvan het doel is om geluid van hoge kwaliteit te behouden, terwijl de bestandsgrootte wordt verminderd. Meer algemeen gebruikt u het .JO-7Z formaat, dat bestandskompressie bevat.

De gebruikersinterface van jo Audio Player is gelokaliseerd in de Franse taal.

Hoe een bestand openen JO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JO openen

Andere problemen met een bestand JO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JO:

  • het gekozen bestand JO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand