Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JOBOPTIONS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JOBOPTIONS. Als je het bestand wilt openen JOBOPTIONS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JOBOPTIONS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat Job Options Format Adobe Systems

Wat is een bestand JOBOPTIONS?

Bestand gebruikt door Adobe Distiller, een programma dat de opmaak van PDF-bestanden regelt. Beveiligt eigenschappen voor het genereren van een PDF, inclusief beveiligingsinstellingen, kleurenschema's, lettertypes en beeldresoluties. Laat gegenereerde PDF's dezelfde eigenschappen toe.

Adobe Distiller en JOBOPTIONS-bestanden zijn geïntegreerd met veel Adobe-softwareproducten en worden typisch opgeslagen in de map 'Instellingen' van de installatie van het programma.

Hoe een bestand openen JOBOPTIONS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JOBOPTIONS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JOBOPTIONS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JOBOPTIONS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JOBOPTIONS openen

Andere problemen met een bestand JOBOPTIONS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JOBOPTIONS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JOBOPTIONS:

  • het gekozen bestand JOBOPTIONS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JOBOPTIONS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JOBOPTIONS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand