Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JP2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JP2. Als je het bestand wilt openen JP2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JP2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG 2000 Image Format (ISO 15444-1) Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand JP2?

Gecomprimeerd bitmapbeeld gemaakt met behulp van JPEG 2000 Core Coding. Inclusief een wavelet compressie algoritme in plaats van Digital Cosine Transform (DCT) compressie gebruikt door standaard JPEG beelden. Kan worden opgeslagen met behulp van losse en lossless compressie.

JP2-bestanden worden ook gezien als .JPX-bestanden.

Hoe een bestand openen JP2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JP2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JP2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JP2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JP2 openen

Andere problemen met een bestand JP2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JP2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JP2:

  • het gekozen bestand JP2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JP2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JP2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies JP2
JP2 naar JPGJP2 naar EMZJP2 naar EPFJP2 naar ICOJP2 naar ICONJP2 naar JPEGJP2 naar PNGJP2 naar PSD