Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPC. Als je het bestand wilt openen JPC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG2000 Code Stream Image Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand JPC?

Beeldformaat dat gebruik maakt van geavanceerde waveletcompressie met JPEG 2000. Ondersteunt kleurdieptes van 8, 24 en 32 bits per pixel. Ondersteunt ook grijswaarden, RGB-, YCbCr-, XYZ- en Lab-kleurruimten.

Hoe een bestand openen JPC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPC openen

Andere problemen met een bestand JPC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPC:

  • het gekozen bestand JPC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand