Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPD. Als je het bestand wilt openen JPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Joint PhotoDefiner Image Format N/A

Wat is een bestand JPD?

XML-document dat processen definieert binnen bedrijfsprocesdiagrammen. Gebaseerd op de BEA WebLogic Integration standaard

Hoe een bestand openen JPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPD openen

Andere problemen met een bestand JPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPD:

  • het gekozen bestand JPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand