Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPE. Als je het bestand wilt openen JPE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG Bitmap Image Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand JPE?

24-bits gecomprimeerd JPEG-grafisch formaat dat gewoonlijk wordt gebruikt voor webafbeeldingen. Geschikt voor foto's of afbeeldingen die veel kleuren bevatten. Ook gebruikt door de meeste digitale camera's voor het opslaan van digitale foto's.

JPEG-beelden gebruiken lossy compressie, wat betekent dat sommige beeldkwaliteit verloren gaat wanneer de compressie wordt toegepast. Hoe meer compressie wordt gebruikt, des te minder duidelijk wordt de afbeelding weergegeven.

JPEG-bestanden gebruiken meestal de .JPG-extensie.

Hoe een bestand openen JPE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPE openen

Andere problemen met een bestand JPE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPE:

  • het gekozen bestand JPE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand