Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPF. Als je het bestand wilt openen JPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG 2000 Extended Image Format (ISO 15444-2) Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand JPF?

Opvolger van het .JPEG-beeldformaat. Mag verlies of verliesloze compressie bevatten. Ondersteunt beelddoorzichtigheid en aanvullende metadata informatie. Kan bekeken worden met QuickTime Player 7 of later en met Photoshop als de JPEG2000.8bi plugin is geïnstalleerd.

De meeste JPEG 2000-afbeeldingen hebben een .JP2 of .JPX bestandsuitbreiding.

Hoe een bestand openen JPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPF openen

Andere problemen met een bestand JPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPF:

  • het gekozen bestand JPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand