Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPG2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPG2. Als je het bestand wilt openen JPG2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPG2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG 2000 Image Format (ISO 15444-1) Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand JPG2?

Gecomprimeerd bitmapbeeld gemaakt met behulp van de JPEG 2000-standaard, die een wavelet-compressiealgoritme bevat om beelden beter te comprimeren dan het standaard JPEG-formaat. Meer algemeen gezien met de .JP2 en .JPX bestand extensies.

Hoe een bestand openen JPG2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPG2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPG2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPG2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPG2 openen

Andere problemen met een bestand JPG2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPG2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPG2:

  • het gekozen bestand JPG2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPG2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPG2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand