Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPGW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPGW. Als je het bestand wilt openen JPGW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPGW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG World Format ESRI

Wat is een bestand JPGW?

GIS-bestand dat wordt gebruikt door GIS-applicaties voor georeferencing rasterkaarten. Bevat locatie informatie voor het opgeven van de positie van een bijbehorend .JPG kaartbeeld in de werkelijke wereldcoördinaten. Hiermee kunt u satellietbeelden nauwkeurig op de wereld plaatsen.

JPGW-bestanden zijn hetzelfde als .JPW-bestanden, behalve de extensie ".Jpgw" is niet zo gebruikelijk.

Hoe een bestand openen JPGW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPGW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPGW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPGW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPGW openen

Andere problemen met een bestand JPGW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPGW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPGW:

  • het gekozen bestand JPGW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPGW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPGW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand