Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPN. Als je het bestand wilt openen JPN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Japanese Noise-Word List Format Microsoft

Wat is een bestand JPN?

Systeembestand dat wordt gebruikt door Index Server, een zoekindexeringsdienst die bij het Windows-besturingssysteem is opgenomen. Bevat een lijst van Engelse en Japanse woorden die zijn uitgesloten van Windows-zoeken. Zet Windows in staat om zoekinformatie effectiever te maken, omdat woorden als "van," "de" en "het" uit de index zijn uitgesloten.

Een JPN-bestand genaamd noise.Jpn bevindt zich in de directory C: WindowsSystem32. Naast Engelse geluidswoorden bevat het ook Japanse geluidswoorden zoals あ, wat betekent "daar."

Hoe een bestand openen JPN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPN openen

Andere problemen met een bestand JPN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPN:

  • het gekozen bestand JPN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand