Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPR. Als je het bestand wilt openen JPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle JDeveloper Model Project Embarcadero Technologies

Wat is een bestand JPR?

Software ontwikkeling project bestand gemaakt door JBuilder, een ontwikkelings-IDE voor de Java-programmeertaal. Verwijdert verwijzingen naar broncode bestanden en project eigenschappen. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van projecten.

JBuilder was voorheen eigendom van en ontwikkeld door Borland.

Hoe een bestand openen JPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPR openen

Andere problemen met een bestand JPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPR:

  • het gekozen bestand JPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand