Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPS. Als je het bestand wilt openen JPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Stereospic JPEG Format N/A

Wat is een bestand JPS?

Stereoscopisch JPEG-beeld dat wordt gebruikt voor het maken van 3D-effecten uit 2D-afbeeldingen. Bevat twee statische beelden, een voor het linkeroog en een voor het rechter oog. Gecodeerd als twee zij-bij-kant beelden in een enkel .JPG bestand.

Stereobeelden bevatten twee kopieën van hetzelfde beeld, elk met kleine variaties of perspectieven, van de andere. Op deze manier kan een kijker een 3D-effect zien van de 2D-beelden wanneer de afbeelding op een van de drie manieren wordt bekeken: Kruisoogweergave : de kijker kijkt naar de statische zij-bij-beeld met behulp van een "kruisoog" -staar Anaglyph Bekijken : De twee beelden zijn op elkaar gelegd en de kijker draagt ​​3D-bril. 3D-rendering : Een toepassing maakt de 2D-beelden in een resulterende 3D-afbeelding. JPS-bestanden kunnen worden opgeslagen door stereocamera's, die twee of meer lenzen hebben.

Hoe een bestand openen JPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPS openen

Andere problemen met een bestand JPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPS:

  • het gekozen bestand JPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand