Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPW. Als je het bestand wilt openen JPW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ESRI JPEG World Format ESRI

Wat is een bestand JPW?

JPEG wereldbestand gebruikt door geografische informatiesysteem (GIS) applicaties. Bewaart de locatie, de schaal en de rotatie van een map die is opgeslagen als een JPEG-afbeelding. Gebruikt voor het associëren van rasterkaartafbeeldingen met wereldlocaties, zoals voor satellietfoto's van de lucht.

JPW-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat. Ze bevatten een reeks lijnen die de X- en Y-pixelgrootte, rotatie- / schuifcoëfficiënten, en de X- en Y-wereldcoördinaten definiëren die overeenkomen met het midden van de linkerbeeldbeeldpixel.

JPW-bestanden bevatten geen werkelijke afbeeldingsgegevens. Ze worden typisch opgeslagen als een afzonderlijk gegevensbestand naast een .JPG-bestand.

Hoe een bestand openen JPW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPW openen

Andere problemen met een bestand JPW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPW:

  • het gekozen bestand JPW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand