Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JPX. Als je het bestand wilt openen JPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG 2000 Extended Image Format (ISO 15444-2) Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand JPX?

Formele uitbreiding die wordt gebruikt voor JPEG 2000 bestanden. JPEG 2000 is een verbetering van het standaard .JPEG-formaat dat beeldbestanden comprimeert met verlies- of verliesloze compressie.

Het JPEG 2000-formaat ondersteunt ook beelddoorzichtigheid en behoudt alfa- en spotkanalen. JPX-bestanden kunnen ook extra metagegevens bevatten die de inhoud van het bestand beschrijven.

Hoe een bestand openen JPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JPX openen

Andere problemen met een bestand JPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JPX:

  • het gekozen bestand JPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand