Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JRC. Als je het bestand wilt openen JRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PCjr Cartridge ROM Format N/A

Wat is een bestand JRC?

Bestand gebruikt voor het simuleren van spelletjes en andere software voor het oudere IBM PCjr-systeem, dat in 1984 debuteerde. Hiermee wordt een kopie van de gegevens opgeslagen op een PCjr-cartridge. Kan worden uitgevoerd door DOSBox, maar alleen als het correct is geconfigureerd.

Als u het PCjr-systeem wilt emuleren in DOSBox, moet u het argument = machine bij het commando aansturen bij het opstarten van DOSBox of het argument in het DOSBox.Conf-bestand instellen. Als DOSBox goed is geconfigureerd voor PCjr, kunt u de cartridges opstarten bij de DOSBox command prompt door te typen:

BOOT [cart.Jrc]

Hoe een bestand openen JRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JRC openen

Andere problemen met een bestand JRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JRC:

  • het gekozen bestand JRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand