Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JRS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JRS. Als je het bestand wilt openen JRS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JRS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Extensible Storage Engine (ESE) Reserve Transaction Log Format Microsoft

Wat is een bestand JRS?

Transactie logbestand gemaakt door Microsoft Exchange, een populair messaging- en samenwerkingsprogramma. Dienst als plaatshouder voor een transactie en wordt opgeslagen in de Exchange-wachtrij database.

JRS-bestanden worden alleen gemaakt als de harde schijf die het transactielogboek bevat, uit de ruimte loopt. Ze worden gebruikt, stop de wachtrij database schoon.

Hoe een bestand openen JRS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JRS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JRS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JRS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JRS openen

Andere problemen met een bestand JRS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JRS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JRS:

  • het gekozen bestand JRS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JRS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JRS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand