Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JRXML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JRXML. Als je het bestand wilt openen JRXML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JRXML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JasperReports Layout Format Jaspersoft

Wat is een bestand JRXML?

Bestand gebruikt door JasperReports, een Java-bibliotheek die gebruikt wordt om programma's programmatisch te maken. Bevat rapportontwerpdefinitie in XML-formaat. Bevat ontwerpelementen zoals rapportlay-out, tekstvelden, afbeeldingen, grafieken, parameters en variabelen.

JRXML-bestanden worden samengesteld in .JASPER-bestanden, die kunnen worden gebruikt om rapporten te maken.

Hoe een bestand openen JRXML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JRXML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JRXML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JRXML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JRXML openen

Andere problemen met een bestand JRXML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JRXML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JRXML:

  • het gekozen bestand JRXML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JRXML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JRXML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand