Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JRZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JRZ. Als je het bestand wilt openen JRZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JRZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Playstation Portable Game Data Format Sony

Wat is een bestand JRZ?

Gegevensbestand gebruikt door games voor de PlayStation Portable (PSP), zoals XSEED Games 'Half-Minute Hero-spel. Bevat verwijzingen naar .VAG-geluidsbestanden. Kan ook andere spelgegevens bevatten. Gebruikt voor het opslaan van in-game content.

JRZ-bestanden kunnen soms worden gevonden in .CSO-bestanden, die zijn archieven voor de PSP. Aangezien CSO-bestanden kunnen worden omgezet naar .ISO-schijfafbeeldingen, kunt u het JRZ-bestand extraheren nadat u het ISO-bestand hebt gemonteerd met een schijfafbeelding.

Hoe een bestand openen JRZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JRZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JRZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JRZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JRZ openen

Andere problemen met een bestand JRZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JRZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JRZ:

  • het gekozen bestand JRZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JRZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JRZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand