Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSD. Als je het bestand wilt openen JSD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jazer Financial Format Jazer Solutions

Wat is een bestand JSD?

Bestand gebruikt door Jazer, een persoonlijk en professioneel financieel management programma voor Windows. Opgeslagen in een binair formaat en bevat de financiële gegevens van de gebruiker. Vervang door het .JSDA formaat in latere Jazer software versies.

Jazer is verkrijgbaar in drie verschillende edities:

Jazer 100 - Persoonlijke financiën voor thuisgebruik Jazer 200 - Academische persoonlijke financiën voor klaslokalen Jazer 300 - Financieel management voor professionals

Hoe een bestand openen JSD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSD openen

Andere problemen met een bestand JSD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSD:

  • het gekozen bestand JSD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand