Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSE. Als je het bestand wilt openen JSE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JScript Encoded Script Format Microsoft

Wat is een bestand JSE?

Script geschreven in JScript, een programmeertaal die wordt gebruikt voor Windows en Microsoft Internet Explorer scripting. Bevat broncode in een formaat dat lijkt op JavaScript, maar de JScript-specificatie wordt door Microsoft onderhouden.

JSE-scripts kunnen native worden uitgevoerd in Windows door het Windows Script Host (WSH) programma, met de bestandsnaam WScript.Exe. Zij kunnen ook worden beheerd door het Microsoft commando-hulpprogramma CScript.Exe.

JScript wordt vaak gebruikt voor het opnemen van interactieve inhoud in webpagina's en webapplicaties.

Hoe een bestand openen JSE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSE openen

Andere problemen met een bestand JSE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSE:

  • het gekozen bestand JSE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand