Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSH. Als je het bestand wilt openen JSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JAWS Script Header Format Freedom Scientific

Wat is een bestand JSH?

Script header bestand geschreven voor JAWS. Een Windows-scherm lezen applicatie die tekst-to-speech functionaliteit voor Windows-tekst biedt. Header informatie opslaan voor een .JSS bronbestand. Gebruikt in het ontwikkelen van geautomatiseerde JAWS schermlezen taken.

Hoe een bestand openen JSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSH openen

Andere problemen met een bestand JSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSH:

  • het gekozen bestand JSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand