Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSP. Als je het bestand wilt openen JSP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JAVA Server Page Format Oracle

Wat is een bestand JSP?

Een JSP-bestand is een server gegenereerde webpagina. Het lijkt op een. ASP of .PHP bestand, maar bevat Java-code in plaats van ActiveX of PHP. De code wordt geanalyseerd door de webserver, die HTML produceert die naar de computer van de gebruiker is verzonden.

Aangezien de Java-code wordt gedeeld op de webserver, ziet de eindgebruiker nooit de JSP-code, maar alleen de HTML die door de Java-code op de pagina wordt gegenereerd. JSP-pagina's kunnen worden bewerkt met behulp van een webontwikkelingsprogramma of basis tekstredacteur.

Hoe een bestand openen JSP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSP openen

Andere problemen met een bestand JSP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSP:

  • het gekozen bestand JSP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand