Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSPF. Als je het bestand wilt openen JSPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java JSP Fragment Oracle

Wat is een bestand JSPF?

Webpagina broncode bestand geschreven met behulp van Java Server Page (.JSP) syntax. Bevat een fragment van JSP-code die geen volledige JSP-document bevat. Wordt gebruikt voor het abstracten van herbruikbare segmenten van code en statisch opnemen in JSP-pagina's.

JSPF-bestanden kunnen worden opgenomen in JSP-pagina's met behulp van de <.% @ Include file = "fragment.Jspf">. Syntaxis. Ze moeten opgeslagen worden in de / WEB-INF / jspf / directory van de contextmap van de webserver applicatie.

In de JSP 2.0-specificatie werd de term "JSP fragment" hernoemd tot "JSP segment".

Hoe een bestand openen JSPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSPF openen

Andere problemen met een bestand JSPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSPF:

  • het gekozen bestand JSPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand