Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSPX. Als je het bestand wilt openen JSPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
XML Java Server Page N/A

Wat is een bestand JSPX?

XHTML-webpagina gegenereerd van een server met behulp van JSP-functies. Wordt gebruikt om dynamische inhoud op het web te leveren. Soortgelijk aan een .JSP-bestand, maar gebruikt XML-syntaxis. Kan bewerkt worden met webontwikkelingsprogramma of een basis teksteditor.

JSPX-bestanden kunnen worden uitgevoerd op elke webbrowser die Java Server-pagina's ondersteunt met de Java Virtual Machine.

Hoe een bestand openen JSPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSPX openen

Andere problemen met een bestand JSPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSPX:

  • het gekozen bestand JSPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand