Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSS. Als je het bestand wilt openen JSS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JAWS Script Source Format JACOsub

Wat is een bestand JSS?

Bestand aangemaakt door JACOsub ondertitelsoftware. Biedt video ondertiteling in een gewone tekstformaat en slaat timing sequenties op wanneer tekst of grafische ondertiteling wordt weergegeven. Oorspronkelijk gebruikt voor het overleggen van Engelse ondertitels op Japanse video's, maar ook voor andere talen aangenomen.

Het JSS-formaat wordt ondersteund door meerdere video-afspeelprogramma's. JSS-bestanden kunnen worden omgezet naar andere formaten met ondertiteling editors, zoals URUWorks Subtitle Workshop.

Hoe een bestand openen JSS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSS openen

Andere problemen met een bestand JSS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSS:

  • het gekozen bestand JSS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand