Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JST. Als je het bestand wilt openen JST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Server Page Oracle

Wat is een bestand JST?

Server-gegenereerde webpagina die is geschreven in de JavaServer Page (JSP) taal. In het algemeen bevat HTML-code naast de JSP-code. Opgesteld in een servlet die wordt uitgevoerd door de Java-enable-webserver en vervolgens aan de gebruiker geleverd wordt als een webpagina.

JavaServer Page documenten gebruiken veel meer vaak de .JSP-extensie.

Hoe een bestand openen JST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JST openen

Andere problemen met een bestand JST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JST:

  • het gekozen bestand JST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand