Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSX. Als je het bestand wilt openen JSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe After Effects Script Format Adobe Systems

Wat is een bestand JSX?

Script geschreven in de ExtendScript-taal, een uitbreiding naar de JavaScript-taal. Wordt gebruikt voor het schrijven van plug-ins voor Adobe Creative Suite (CS) applicaties. Kan worden gemaakt met behulp van de ExtendScript Toolkit die bij Adobe Utilities wordt geleverd.

ExtendScript is een eigen scripttaal ontwikkeld door Adobe die vergelijkbaar is met JavaScript.

Aangezien ExtendScript extra functionaliteit ondersteunt die JavaScript niet gebruikt, zijn JSX-bestanden niet noodzakelijkerwijs JavaScript-bestanden. Adobe After Effects-scripts gebruiken ook de extensie ".Jsx".

Hoe een bestand openen JSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSX openen

Andere problemen met een bestand JSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSX:

  • het gekozen bestand JSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand