Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSXBIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSXBIN. Als je het bestand wilt openen JSXBIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSXBIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Binary JavaScript Format Adobe Systems

Wat is een bestand JSXBIN?

Binair script dat is gemaakt door ExtendScript Toolkit (ESTK), een hulpprogramma waarmee extensies worden toegevoegd aan Adobe Creative Suite (CS) -toepassingen. Bevat de binaire versie van een .JSX-bestand, dat wordt geschreven met behulp van ExtendScript, een uitgebreide versie van JavaScript. Wordt gebruikt voor het verspreiden van CS extensies en voor het beschermen van scripts door ze niet-menselijk leesbaar te maken.

Als u een JSXBIN-bestand wilt exporteren met behulp van de ExtendScript Toolkit, selecteert u Bestand & rarr. Exporteer als Binair ... Terwijl u een JSX-bestand opent.

JSXBIN-bestanden zijn niet noodzakelijkerwijs JavaScript-bestanden, aangezien ExtendScript extra functionaliteit ondersteunt die JavaScript niet doet.

Hoe een bestand openen JSXBIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSXBIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSXBIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSXBIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSXBIN openen

Andere problemen met een bestand JSXBIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSXBIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSXBIN:

  • het gekozen bestand JSXBIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSXBIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSXBIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand