Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JSXINC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JSXINC. Als je het bestand wilt openen JSXINC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JSXINC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ExtendScript Included Script Format Adobe Systems

Wat is een bestand JSXINC?

Script geschreven in ExtendScript, een uitgebreide versie van JavaScript die wordt gebruikt door Adobe Creative Suite (CS) applicaties. Bevat variabelen en functies die worden gebruikt als bibliotheken voor een CS-extensie. Wordt gebruikt voor het opslaan van functies die kunnen worden opgenomen in andere .JSX-bestanden met behulp van de #include-richtlijn.

Technisch JSXINC-bestanden zijn hetzelfde als JSX-bestanden. Als een conventie moeten programmeurs de extensie ".Jsxinc" voor ExtendScript echter gebruiken.

Aangezien ExtendScript extra functionaliteit ondersteunt die JavaScript niet gebruikt, zijn JSXINC-bestanden niet noodzakelijkerwijs JavaScript-bestanden.

Hoe een bestand openen JSXINC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JSXINC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JSXINC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JSXINC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JSXINC openen

Andere problemen met een bestand JSXINC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JSXINC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JSXINC:

  • het gekozen bestand JSXINC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JSXINC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JSXINC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand