Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JT. Als je het bestand wilt openen JT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JT Open CAD Format N/A

Wat is een bestand JT?

Lichtgewicht 3D-modelformaat ontwikkeld door Siemens PLM Software. Ontworpen als een open, hoogwaardig, compact, aanhoudend opslagformaat voor productgegevens. Gebruikt voor product visualisatie, samenwerking en CAD data sharing.

JT-bestanden kunnen geschatte (gevulde) gegevens bevatten, exacte grenspresentatieoppervlakken (NURBS), Product- en Productie-informatie (PMI) en metadata. Zij kunnen worden uitgevoerd door inheemse CAD systemen en geïmporteerd door product data management (PDM) systeem.

Het JT-formaat wordt voornamelijk gebruikt in de automobiel- en luchtvaartindustrie, maar is geschikt voor alle toepassingen in de industrie.

Hoe een bestand openen JT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JT openen

Andere problemen met een bestand JT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JT:

  • het gekozen bestand JT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies JT
JT naar DWGJT naar 3DXML