Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JTP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JTP. Als je het bestand wilt openen JTP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JTP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Journal Template Format Microsoft

Wat is een bestand JTP?

Sjabloon gemaakt door Windows Journal, een programma dat wordt gebruikt voor notitie op tablet pc's. Bevat standaardtekst-, afbeeldingen- en pagina-opmaakinstellingen. Wordt gebruikt om notitiespagina's (.JNT-bestanden) te maken met dezelfde look en feel, zoals doe-lijsten of agenda's.

Windows Journal bevat meerdere ingebouwde sjablonen in de installatie. Ze kunnen ook vanaf het begin worden gemaakt door een sjabloon te ontwerpen en de optie File & rarr te selecteren. Opslaan als & rarr. Windows Journal Template (* .Jtp).

Hoe een bestand openen JTP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JTP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JTP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JTP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JTP openen

Andere problemen met een bestand JTP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JTP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JTP:

  • het gekozen bestand JTP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JTP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JTP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand