Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JTS. Als je het bestand wilt openen JTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JVC Cyberlink AVCHD Video Format Cyberlink

Wat is een bestand JTS?

HD-videobestand gedownload van een JVC HD-camcorder en bewerkt met Cyberlink videobewerkingssoftware. Bevat videogegevens die zijn opgeslagen in een MPEG-4 AVCHD-indeling. Gebruikt om high-definition video van de camcorder te behouden.

JTS-bestanden kunnen worden omgezet in meer algemene videobestanden met behulp van Cyberlink-software, zoals .AVI en .MP4-bestanden.

Cyberlink video software is soms opgenomen in JVC digitale camcorder aankopen.

Hoe een bestand openen JTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JTS openen

Andere problemen met een bestand JTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JTS:

  • het gekozen bestand JTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand