Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JTX. Als je het bestand wilt openen JTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jrju Text Format Microsoft

Wat is een bestand JTX?

Logbestand gegenereerd door de Extensible Storage Engine (ESE), een database engine ontwikkeld door Microsoft als onderdeel van de Windows API. Bewaart records van wijzigingen in de database over de tijd. Wordt gebruikt voor back-up en herstelwerkzaamheden.

De ESE-technologie is geïntroduceerd met Windows 2000, maar niet alle componenten van de API zijn beschikbaar in alle versies van Windows. ESE-technologie wordt gebruikt door programma's zoals Microsoft Exchange Server.

Hoe een bestand openen JTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JTX openen

Andere problemen met een bestand JTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JTX:

  • het gekozen bestand JTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand