Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JWL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JWL. Als je het bestand wilt openen JWL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JWL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio Jewel Case Format Roxio

Wat is een bestand JWL?

Label bestand gemaakt door Easy CD Creator, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en afdrukken van cd's. Bevat de locaties van alle sjabloon-, thema-, foto- en pictogrambronnen die geassocieerd zijn met een juweelgevalbeeld. Wordt gebruikt voor het afdrukken van een cd-label, of een juweel case hoesje.

JWL-bestanden worden vervangen door nieuwere formaten die worden gebruikt in Roxio CD-software, maar kunnen door Easy Media Creator versie 10 of eerder gebruikt worden.

Hoe een bestand openen JWL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JWL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JWL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JWL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JWL openen

Andere problemen met een bestand JWL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JWL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JWL:

  • het gekozen bestand JWL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JWL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JWL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand