Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JWS. Als je het bestand wilt openen JWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle WebLogic Server Java Web Services Format BEA Systems

Wat is een bestand JWS?

Java-bestand is gebruikt om webdiensten op een webserver te implementeren. Bevat een Java-code die bepaalt hoe webdiensten zich gedragen, inclusief verwijzingen naar Java-methoden en functies die door de webserver worden gebruikt.

JWS-bestanden zijn standaard Java-klassenbestanden die JDK 5.0-metadata-annotaties gebruiken om de kenmerken en omvang van specifieke webdiensten te definiëren.

Hoe een bestand openen JWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JWS openen

Andere problemen met een bestand JWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JWS:

  • het gekozen bestand JWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand