Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JXR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JXR. Als je het bestand wilt openen JXR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JXR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG XR Image Microsoft

Wat is een bestand JXR?

Afbeelding opgeslagen in het JPEG XR-formaat, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Microsoft voor Windows Media-software. Ondersteunt diepe kleurenafbeeldingen met 48-bits RGB. Gebruikt voor professionele fotobewerking met hoge resolutie. Ondersteunt ook lossless en lossy compressie.

JXR-bestanden zijn ontworpen om betere compressie en meer kleurnauwkeurigheid te ondersteunen dan .JPG-bestanden.

Hoe een bestand openen JXR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JXR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JXR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JXR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JXR openen

Andere problemen met een bestand JXR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JXR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JXR:

  • het gekozen bestand JXR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JXR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JXR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand