Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

K2S Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand K2S. Als je het bestand wilt openen K2S, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ K2S

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kaiser 2 Saved Game Mantronic Software

Wat is een bestand K2S?

Opgeslagen spel gecreëerd door Kaiser II, een natie gebouw en buitenlands beleid spel gebaseerd op het originele Amiga spel. Spaart de vooruitgang van de speler, inclusief economische activiteiten en internationale beleidsbeslissingen.

Kaiser II is gelokaliseerd in het Duits. K2S-bestanden heet "Spielstand" -bestanden, die staat voor "score" of "saved game."

Hoe een bestand openen K2S?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand K2S niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de K2S lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand K2S associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand K2S openen

Andere problemen met een bestand K2S

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand K2S bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken K2S:

  • het gekozen bestand K2S is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand K2S met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand K2S bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand