Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

K3B Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand K3B. Als je het bestand wilt openen K3B, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ K3B

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
K3b Burning Project Format K3b

Wat is een bestand K3B?

Bestand aangemaakt door K3b, een schijfbranderende toepassing voor KDE (een Linux-desktop-GUI). Hiermee slaat u een lijst op van bestanden die moeten worden verbrandt, evenals de doelschijfformaat. Kan gebruikt worden voor data- of audio-cd-projecten.

Hoe een bestand openen K3B?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand K3B niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de K3B lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand K3B associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand K3B openen

Andere problemen met een bestand K3B

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand K3B bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken K3B:

  • het gekozen bestand K3B is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand K3B met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand K3B bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand