Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

K3G Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand K3G. Als je het bestand wilt openen K3G, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ K3G

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3GP Mobile Phone Video Format Third Generation Partnership Project

Wat is een bestand K3G?

Videobestand dat is gemaakt in het 3GPP-formaat maar gebruikt een extensie die veel minder voorkomt dan de .3GP-extensie. Biedt video in een compact formaat dat geschikt is voor internetoverdracht en afspelen op mobiele apparaten.

Hoe een bestand openen K3G?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand K3G niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de K3G lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand K3G associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand K3G openen

Andere problemen met een bestand K3G

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand K3G bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken K3G:

  • het gekozen bestand K3G is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand K3G met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand K3G bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand