Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KB. Als je het bestand wilt openen KB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Borland C++ Keyboard Script Format Borland

Wat is een bestand KB?

Script gemaakt met Borland C ++ 4.5, een Windows-software ontwikkelprogramma gebaseerd op de C ++-programmeertaal. Hiermee kunt u functies uitvoeren met toetsenbordopdrachten (in plaats van de muis).

Hoe een bestand openen KB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KB openen

Andere problemen met een bestand KB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KB:

  • het gekozen bestand KB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand