Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KB2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KB2. Als je het bestand wilt openen KB2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KB2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Carroll-Net Kleo Backup Format Carroll-Net

Wat is een bestand KB2?

Backup-archief gemaakt door Kleo Bare Metal Backup voor Servers, een programma dat wordt gebruikt om back-ups en klonen van computer bestanden. Kan het bestandssysteem van de gehele computer opslaan, inclusief besturingssysteem, stuurprogramma voor apparaten en applicatiebestanden. Gebruikt om alle bestanden op een harde schijf te kloonen of back-up te maken.

KB2-backups zijn bestandssysteem bewust, wat betekent dat ze de native bestandssysteemstructuur behouden voor de diskpartities van de computer. Om ruimte op te slaan, bewaren Kleo-backups niet ongebruikte blokken of lege schijfruimte, en worden gecomprimeerd met Gzip-compressie. Echter, zelfs bij deze ruimteoptimalisaties, kunnen ze nog steeds erg groot zijn, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die u wilt back-up maken.

Kleo is een applicatie die niet draait in een standaard besturingssysteem, zoals Mac OS X of Windows. In plaats daarvan loopt Kleo uit een opstartbare systeemschijf. In plaats van het besturingssysteem van de computer te laden, loopt het zelf tijdens het opstartproces van de computer.

Kleo is compatibel met Intel-gebaseerde computers en ondersteunt een groot aantal typen Mac, Windows en Linux bestandssystemen, waaronder NTFS, FAT32, UFS en HFS.

Kleo ondersteunt het Ubuntu Ext4 bestandssysteem type niet.

Hoe een bestand openen KB2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KB2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KB2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KB2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KB2 openen

Andere problemen met een bestand KB2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KB2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KB2:

  • het gekozen bestand KB2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KB2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KB2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand