Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KBS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KBS. Als je het bestand wilt openen KBS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KBS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Keyboard Script Saved Keystrokes Format PC Dirck

Wat is een bestand KBS?

Script gebruikt door Keyboard Script, een toetsenbord automatiseringsprogramma. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat instructies voor toetsaanslagen. Gebruikt voor het opslaan van herhalende sleutelsequenties. Functies vergelijkbaar met een macro die wordt geactiveerd door een sleutelcombinatie.

Hoe een bestand openen KBS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KBS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KBS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KBS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KBS openen

Andere problemen met een bestand KBS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KBS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KBS:

  • het gekozen bestand KBS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KBS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KBS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand