Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDB. Als je het bestand wilt openen KDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Encrypted Passwords Database Format KeePass Password Safe

Wat is een bestand KDB?

Database van wachtwoorden gebruikt door KeePass Password Safe, een gratis, open-source wachtwoord management programma. Bewaar gebruikerswachtwoorden voor een verscheidenheid aan aanmeldingen, zoals netwerk aanmelding, e-mail, FTP, websites, enz. Wachtwoorden in de database kunnen worden gesorteerd in groepen voor verdere organisatie.

KeePass Password Safe is oorspronkelijk ontwikkeld voor Windows, maar is doorgestuurd naar Linux en Mac OS X onder de naam "KeePassX."

Hoe een bestand openen KDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDB openen

Andere problemen met een bestand KDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDB:

  • het gekozen bestand KDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand