Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDE. Als je het bestand wilt openen KDE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kaspersky KryptoStorage Encrypted Format Kaspersky Labs

Wat is een bestand KDE?

Bestand gemaakt door KryptoStorage en andere Kaspersky antivirus- en computerbeschermingsproducten. Sla een archief van bestanden op in een wachtwoord beveiligd, versleuteld formaat. Hiermee kunnen gebruikers veilig gevoelige persoonlijke gegevens opslaan en archiveren.

Kaspersky Labs biedt KryptoStorage niet langer als een zelfstandig product. In plaats daarvan beveelt het bedrijf aan om Kaspersky PURE software te gebruiken voor het beschermen van persoonsgegevens. Kaspersky PURE stelt gebruikers in staat om gecodeerde virtuele schijven te maken, die een KDE-bestand bevatten dat de gegevens veilig bewaart. Het programma label dit bestandstype als een "KAV Shell Extension."

Hoe een bestand openen KDE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDE openen

Andere problemen met een bestand KDE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDE:

  • het gekozen bestand KDE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand