Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDENLIVE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDENLIVE. Als je het bestand wilt openen KDENLIVE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDENLIVE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kdenlive Project Format Kdenlive

Wat is een bestand KDENLIVE?

Video editing project gemaakt door Kdenlive, een open source video editor voor Linux. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat verwijzingen naar audio- en videobestanden, evenals de opstelling van clips op de bewerkings tijdlijn. Kan worden uitgevoerd naar DVD, MPEG2, .MP4 en andere formaten.

Hoe een bestand openen KDENLIVE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDENLIVE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDENLIVE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDENLIVE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDENLIVE openen

Andere problemen met een bestand KDENLIVE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDENLIVE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDENLIVE:

  • het gekozen bestand KDENLIVE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDENLIVE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDENLIVE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand