Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDI. Als je het bestand wilt openen KDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KD Player Skin Image Format KD Player

Wat is een bestand KDI?

Beeldbestand gebruikt door KD Player, een gratis Java ME (Micro Edition) audiospeler voor mobiele apparaten. Bewaart de graphics voor de huid in een .JPG, .PNG of een ander standaard bitmap formaat. Wordt gebruikt om de knoppen, achtergrond en andere elementen van de muziekspeler te stylen.

Net als veel andere huidformaten worden KDI-bestanden opgeslagen met een layout-instellingen (. KDS) bestand in een .ZIP-archief, dat is de huid voor de speler. Het KDS-bestand map de grafieken in de KDI-grafiek naar de gebruikersinterface-elementen.

KDI-bestanden kunnen door elke beeldweergave worden geopend. Voor het gemak kunt u de extensie ".Kdi" wijzigen naar ".Jpg" of ".Png" tijdens het bewerken van de afbeeldingen en vervolgens terugzetten naar ".Kdi" bij het verpakken van de huid.

Hoe een bestand openen KDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDI openen

Andere problemen met een bestand KDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDI:

  • het gekozen bestand KDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand