Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDK. Als je het bestand wilt openen KDK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kodak Proprietary Decimated TIFF Format Kodak

Wat is een bestand KDK?

Variatie van het standaard. TIFF-beeldformaat dat wordt gebruikt door geselecteerde Kodak-camera's. Goedgekeurd door NASA voor het ophalen van digitale foto's uit de ruimte, die door Kodak-camera's worden genomen, zoals de Kodak DCS460.

Hoe een bestand openen KDK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDK openen

Andere problemen met een bestand KDK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDK:

  • het gekozen bestand KDK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand