Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDS. Als je het bestand wilt openen KDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KD Player Skin Format KD Player

Wat is een bestand KDS?

Skin file gebruikt door KD Player, een muziekspeler ontworpen voor mobiele apparaten die Java ME (Micro Edition) technologie ondersteunen. Opgeslagen in gewone tekst en bevat lay-outinstellingen voor de visuele componenten. Gebruikt om de speler te styleren.

Elk KDS-bestand wordt opgeslagen in een .ZIP-archief met een .KDI-bestand, dat de grafieken voor de huid opslaat. Het KDS-bestand kaarteert segmenten van de afbeeldingen in het bijbehorende KDI-bestand naar gebruikersinterfaceknoppen, -grenzen, andere gebruikersinterface-elementen.

KDS-bestanden kunnen bewerkt worden met elke tekstverwerker.

Hoe een bestand openen KDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDS openen

Andere problemen met een bestand KDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDS:

  • het gekozen bestand KDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand