Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KDZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KDZ. Als je het bestand wilt openen KDZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KDZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kaspersky Anti-Virus Data Format Kaspersky Labs

Wat is een bestand KDZ?

Bestand geïnstalleerd met Kaspersky antivirus- en internetbeveiligingssoftware. Bevat gegevens die de software helpen bij het opsporen en quarantaine van virussen en andere malware. Gevestigd in de installatie map van Kaspersky LabAVP12Bases.

Hoe een bestand openen KDZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KDZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KDZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KDZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KDZ openen

Andere problemen met een bestand KDZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KDZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KDZ:

  • het gekozen bestand KDZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KDZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KDZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand